De verveling nabij? Stap eens binnen bij Velerlei!

Brei- en handwerkclub

Iedere vrijdagochtend komt de brei- en handwerkgroep samen van 9.30 tot 12.00 uur, bij Velerlei in de Dr. Kuyperstraat 4 (1e verdieping in gebouw het Trefpunt), te Barendrecht. Je kunt er breien, punniken, haken en nog een heleboel meer. Voor een goed doel, maar ook op bestelling. Heeft u nog een goed idee?

Wat ooit begonnen was (in oktober 2010) met een klein groepje met het breien van babymutsje voor India, is nu uitgegroeid tot een club van zeker zo'n 30 leden. Door deze actie werden wij ook wel gekscherend “De Mutsenclub“ genoemd. We kunnen samen lachen en huilen maar ook vriendschappen ontstaan spontaan. De saamhorigheid is zo groot, dat zelfs afspraken en vakanties maar ook het bezoek aan de camping een halve dag tot een dag uitgesteld worden. De dames willen toch eerst even gezellig naar hun clubje.

We heten nieuwkomers van harte welkom,voor slechts € 2,50 per ochtend (koffie en thee zijn gratis). Neem uw eigen handwerkje mee en kom eens gezellig vrijblijvend  langs om de sfeer te proeven. Tevens zijn wol, lapjes en overig handwerkmateriaal waar u toch niets meer mee doet van harte welkom.

Tot ziens.

(gemaakt door één van de dames)

Meer in deze categorie: « Kleding maken bij Velerlei
^
Kleding maken bij Velerlei

Kleding maken bij Velerlei

Altijd al je eigen kleding willen maken? Bij Stichting Velerlei (1e verdieping in gebouw het Trefpunt) in de Dr. Kuyperstraat 4, te Barendrecht, kunne...

Brei- en handwerkclub

Brei- en handwerkclub

Iedere vrijdagochtend komt de brei- en handwerkgroep samen van 9.30 tot 12.00 uur, bij Velerlei in de Dr. Kuyperstraat 4 (1e verdieping in gebouw het ...

Bezoek ook eens een van onze sponsors