De verveling nabij? Stap eens binnen bij Velerlei!

Wij gaan stoppen!

Velerlei

 

Lieve bezoekers van de stichting Velerlei,

De afgelopen anderhalf jaar zijn door de COVID19 pandemie bijna alle activiteiten gestopt, uiteraard mede door de opgelegde maatregelen vanuit de overheid, tevens om ieders gezondheid te waarborgen.
Wij vinden dit als stichting heel jammer, echter lijkt het erop dat de pandemie nog wel even aanhoud, met alle beperkingen die daarbij komen kijken.
Na 11 jaar onze volledige aandacht en energie te hebben gelegd in stichting Velerlei is na de afgelopen periode ook duidelijk geworden dat wij met de stichting gaan stoppen, enerzijds vanwege de aanhoudende pandemie, anderzijds de uitdagingen die er liggen voor de toekomst, denk hierbij aan bijvoorbeeld de verplichte verhuizing in 2023, vanwege de sloop van het bestaande gebouw.
Diverse bestuursleden gaan in dezelfde periode met pensioen en willen zich vrij kunnen bewegen zonder daarbij verplichtingen te voelen.
Officieel zijn wij al vanaf Maart 2020 gesloten, hier zal helaas geen verandering meer in komen, per 1 September aanstaande zal stichting Velerlei definitief zijn deuren sluiten.
Wij hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de afgelopen jaren en wensen een ieder veel plezier in een nieuw te vinden locatie, uiteraard is de gezondheid het belangrijkste momenteel, let dus goed op elkander!
Met warme groet,

Het bestuur van Stichting Velerlei
Gerda Pradun – voorzitter
Jos Pradun – manager/beheerder
Jan Korbijn – bestuurslid
Richard van Dijk – Penningmeester

Bezoek ook eens een van onze sponsors