De verveling nabij? Stap eens binnen bij Velerlei!

Wij zijn tijdelijk gesloten!

Velerlei

16 december,bereikte ons het trieste nieuws, dat onze geliefde vrijwilliger Hans van Kerkhof is overleden. Hans is ruim 7 jaar onze grote steun en toeverlaat geweest. Hij was onze "duizendpoot".

Wij wensen Emmy en haar naasten heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te dragen. Hans zal in onze herinnering voortleven. wij zullen hem gedenken als een toegewijd persoon, en zijn hem dankbaar voor zijn tomeloze inzet.

Het bestuur van Velerlei.


Aan de bezoek(st)ers van stichting Velerlei,

Middels dit bericht laten wij weten dat stichting Velerlei de richtlijnen van het R.I.V.M. volgt en de club voorlopig nog gesloten is, zolang de 1,5m er nog is. Zo gauw dit er af is, en iedereen is gevacineerd, kunnen wij weer open. Eerder kan het helaas niet.

 

Met vriendelijke groeten, bestuur Velerlei.


Stichting Velerlei is een vrijwilligersorganisatie zonder winstbejag. Eenzaam of samen één?

Visie en doel? Voor wie zijn we er? Stichting Velerlei is er voor ouderen vanaf 18 jaar en jongeren van 6 t/m 12 jaar.

Stichting Velerlei wil door middel van het aanbieden van activiteiten op laagdrempelig niveau, de sociale cohesie in Barendrecht trachten te verbeteren en/of te continueren.

Stichting Velerlei is van mening dat mensen in een sociaal isolement terecht kunnen komen, wanneer er (op langere termijn) geen contact is met andere mensen. Door het aanbieden van activiteiten op een laagdrempelige wijze, hopen wij dat een ieder de weg naar ons vindt, en/of terug in de maatschappij.

Niemand is een eiland! Mensen hebben elkaar (vroeg of laat) nodig. Bent u eenzaam, of gewoon op zoek naar een plekje waar u uzelf kunt zijn of even afstand wilt nemen van uw dagelijkse beslommeringen, dan biedt Stichting Velerlei u "de ruimte."

Een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om samen in gesprek te gaan, naar elkaar te luisteren, een hobby uit te oefenen en ideeën uit te wisselen. Kortom SAMEN kunnen zijn.

Heeft u een hobby die u graag met anderen wilt delen, of een idee, maar weet u niet 1,2,3, hoe u dit vorm kunt geven, kom dan eens langs en loop vrijblijvend binnen om te zien en/of te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen.

Nieuwsgierig geworden? Sluit uzelf bij ons aan als deelnemen of vrijwilliger.

Wij zeggen; Voel u welkom!

 

Bezoek ook eens een van onze sponsors